.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, May 26, 2011

Ohh Jack Sparrow..I really like u..Movie: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’

Oh..nak cakap..saya suka filem ini...the best...Ada aksi, lawak..suspense and sesuatu yang baru...
Movie kali ni mengisah kan pencarian Telaga Awet Muda..(legendary Fountain of Youth)..Ya macam2 perjalanan dan lawak yang ada..dan ada BlackBeard, Blackbeard ni lah yang paksa Jack cari Telaga Awet Muda sebab anak Blackbeard adalah Angelica..yang nak kat Jack dulu...                      

 Antara aksi yang ada...

Pastu Filem ni jugak ada part best..ikan duyung..tapi versi cantik dan ganas..nak tahu..p tengok ok..

adios/...

2 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

belum tgk lagi cerita ni...mcm best jer...^^

Anonymous said...

Puan izan : ni first movie saya tgk setelah 2 thn tak masuk panggung...terharu giler boss saya yang bawak..campur pulak citer dia...bestttttt

-suez-