.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Monday, May 23, 2011

Yeah..Impian Ku tercapai!!!

Ding ding ding...gaya katak bawak motor tu...hihihi..suka2...
Kenapa aku suka..sebab

sebab
*
*
*
*
*
*
sebab
*
*
*
*
*
*
*
*
*

aku dah berjaya beli satu percutian masa pergi travel fair kat PWTC hari sabtu baru ni..

best tu..kemana aku nak pergi dan bila..tunggu.....

Thank to my prend FARAH Hisham sebab bagi tau ada matta fair...

bagi detail sikit ,
* pakej berbaloi..
*3D2N
*kreta FREE sepanjang kat sana
*dapat tiket cable &%^(( FREE
*apa lagi..rahsia lor...
* Boleh pergi bila2 ajer dalam masa setahun...

Mungkin aku akan pergi bila eryna dah boleh bercakap..baru syiok...mesti banyak dia tanya itu ini kan..mmm tak sabar nak tunggu Eryna leh bercakap....sekarang cakap jugak..tapi ma..maa..maa.. ajer...

3 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

wow best... tentu seronok tambah lagi bila ada budak kecik...^^

Gieyana said...

nak teka boleh? G langkwi ker?..hope betul..:D

SueZ said...

cik puan izan : tu lah, tambah2 pulak kalau dh pandai cakap kan...tak sabar ni..

gieyana : wah..u terer r..pandai teka..suka2...nk kena bagi hadiah ni..hihihi, nanti u ckp nk apa yerk....dulu i pergi sana last masa belajar matrik perlis..dh lama dah..huhuhu thn 2002/3 kot..