.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Saturday, July 2, 2011

Cara tambah income sambil Blogging

Selain Nuffnang..Kita ada jugak HEART BEAT.. Apa tu Heart Beat ? Kedai Online yang jual cenderamata..semua jenis ada... so; apa lagi ..klik sini



Untuk menjoinkan diri..anda perlu daftar di Heart Beat ..

Cara :-

A) Isikan butiran anda...kat maner? kat "create account"..
B) lepas dah isi, jangan lupa tick "/ " dekat accept term and condition.--> I agreed
C) Selepas berjaya ... " Success full register " ..
D) Lepas tu Klik " Join HB Affiliate " ..yang kat atas tu.. dekat dengan " My Account" button
E) Pastu cam biasa, isi Online Form / Application.. jangan lupa masukkan URL blog ok..untuk senang nak tepek iklan..sebab kita akan dapat code banner kita lepas ni...
F ) klik " I agree " box
G) Klik lah continue...

 senang kan? kat maner nak dapatkan banner code?
--> ok u all pergi ker :"My HB! Affiliate " ada image " GET A CODE" , so boleh pilih yang mana mahu..ada jenis,
1) Horizontal  2) Square  3) Vertical 4) Text Link

Copy HTML code, then letak kat blog kita... kat mana nak letak?
 pergi ke design, add gadget, ambik " HTML/JAVA SCRIPT" , paste saja and save..lepas save, try klik..berfungsi tak...

Apa lbih Hb?
1-  nk design pun boleh hadiah kamu
2-  sebagai hadiah untuk kawan pun boleh

berapa pendapatan sekali klik ? 4sen per unique ID.. so apa lagi, jom klik disini jom join HB!!!

1 comment:

CIK TOM said...

dah klikkan..hee ^_^