.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, July 31, 2011

Salam Ramadhan buat semua umat Islam

Cepat masa berlalu,Ramadhan yg kita rindui dan nantikan dh tiba..bulan ni lh plg byk blh pahala,amalan baik hrs di tingkatkan yer kengkawan,sedekah jgn lupa ok..dan bulan ini lh jugak bulan pesta makanan..macam2 kuih ader,mcm2 warna ada..bln ni lh nafsu pembaziran berlaku sebab kuih yg jarang jumpa mesti wujud..hihihi tp best kan.

Lagi satu baju raya,yg bujang tak der mslh sbb tema bj blh wat sesama adik n family or beli ikut suka hati tp wt yg ader ahli baru mesti duk tercari2 bh yg sama utk dipakai,plg susah bj bdk kecik..jarang tukang jht nk jht bj bdk kecik utk bj kurung dan bj melayu,jd nk tak nk,beli ready made tp bab nk cr sedondon masalah tu.

Dan tak lupa jugak,pesta kuih raya..mcm2 kuih ader ,ms ni jugak r ader tawaran mcm2 jns kuih utk di order..aku biasa tempah ngn kwn n sedara sbb kuih kt bazar yg 3 RM10 tak sedap lh..bkn memilih tp KENYATAAN!!!

SALAM RAMADHAN SEMUA.;-)

3 comments:

ade2mama said...

camt brpose!!!!..!
raye ..nty nk banglo..xnk duit raye taw heheh

Suez said...

HHa ni fist time org mtk banglo utk duit raya

ct N honey said...

sekarang ni ct sibuk jahit langsir raya,bukan utk sendiri,tapi mak mertua....