.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, July 14, 2011

Kebersihan "V" tu penting ok!!!!

Vagina Uiks..jangan pikir bukan2 ok...hari ni nak cakap tentang kebersihan V...sebutan pendek untuk Vagina .... Seperti sedia maklum, setiap mekanisme dalam badan kita ada agen pembersihan semulajadi mereka sendiri...sama jugak dengan Ms V ni...

Untuk pengetahuan wanita dan perempuan2 sekalian, jangan pakai seluar dalam yang terlalu ketat atau basah..sebab ia akan ganggu keseimbangan agen pembersihan semulajadi yang ada dalam Ms V .


Manakala, keputihan selalu menjadi teman kebanyakkan wanita..so ia akan menyebabkan kegatalan...selain dari menggunakan pembersih, jadi saya galakkan anda pakai pantyliner..antara jenama yang ada Carefree, Kotex Fresh Plus (baru dipasaran) dan lain2..

so, jangan pikir Ms V itu  “out of sight, out of mind” tak perlu dijaga macam muka...ia penting dan asset termahal wanita..khas untuk lelaki dan baby..

p/s : teringin nak makan chocolataparadise

3 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

gambar tu terlalu cekcilaa..malu nak tgk...auwww...

SueZ said...

hihihi....18sx jer...

NasZ said...

uish..gambar dasat tu..isk2..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com