.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, July 8, 2011

Hebat perempuan ini !!!!

Rasa nak marah pun ada, rasa nak gelak pun ada...rasa banggo pun ada aih....
Ada baca paper tak pasal ini? Paper bertarikh 4 Julai...

Kes wanita yang aru berusia 29 tahun, warga Malaysia berjaya tipu 7 suami...dasyat perempuan ni..agak2 setahun kawin sorang....dan semestinya perempuan ni cantik dan pakai "xxxx" utk buatkan lelaki hidung belang tertawan cepat...berita lanjut..

KUALA LUMPUR: Menggunakan taktik tipu, kahwin, curi dan menghilangkan diri, seorang wanita dikatakan mengaut keuntungan jutaan ringgit daripada beberapa ‘suaminya’ dengan mangsa terbaru seorang ahli perniagaan Palestin yang mendakwa kerugian hampir RM1 juta.

Alaa A M Aldunna, 32, berkata perkahwinannya dengan wanita tempatan berusia 29 tahun itu berlangsung November tahun lalu selepas berkenalan dengannya di sebuah hotel, di sini.

“Selepas ditipu dan wang saya dicuri, saya dimaklumkan pihak tertentu, rupa-rupanya saya suaminya yang ketujuh. Enam lagi suaminya sebelum ini warga Malaysia dan mereka juga ditipu,” katanya ketika ditemui Harian Metro.

Alaa berkata, ketika berkenalan, wanita itu memperkenalkan diri Datuk Nazatul, malah turut mendakwa dia seorang kerabat diraja.

“Saya percaya dia menggunakan ilmu hitam kerana selepas berkenalan saya mengikut segala kata-katanya. Perkahwinan saya dengannya juga dilakukan tergesa-gesa dan segala-galanya diuruskannya.

“Kami berkahwin di bilik hotel. Jurunikah dan saksi semuanya dibawa Nazatul, malah ibu dan abangnya bersubahat untuk menipu saya,” katanya.

sumber : hmetro

No comments: