.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, July 15, 2011

Shila Shower Gempak!!!!





kenapa ngan IKLAN di atas? teka2 kenapa....sebab dari iklan seperti atas lah saya jumpa BLOG Mummy Bestttt....iaitu Shila Shower..link http://shilashower.blogspot.com/

Jom Vote dia untuk Maxis Blogger Without Border..Klik Iklan di atas ok untuk Link...cari Shila shower...suara macam cikgu tu dia lah, dan gambar kiut mute of course dia lah....

3 comments:

ShilaShower said...

tq tq!

tapi ramai orang cakap suara macam rancangan tv pendidikan rtm. hahahaha.

tq so much suez ;)

ct N honey said...

ct pun nak votelah

SueZ said...

ya ct...blog dia best..creative mama ni..sy amik dr satu post dia jd inspirasi..hahahah...yang buat tempat main pasir dalam Box, maklumlah, KL mana nk cari pantai..so untuk elakkan anak jakun jumpa pasir, saya pun nk ajar lah, guna cara mama shila