.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, July 8, 2011

Kapal Selam di Sungai Gombak?????


Wah..memang topik hangat r sekarang...al maklum lah ....takkan tak faham2 jugak...alah...ni pasal persatuan Cleaner lah...kihkihkih...banyak yang terjadi kat Malaysia ni angkara Clean and Clear punya agenda....kenapa lah takut bebenor Kerajaan ni kat mereka...

Pada pandangan peribadi saya, baik tolong Berkerja Sama...apa yang penting kerjasama...wonder pet..wonder pet...horayyyyy...

Kan bgs bekerjasama, dia nk buat kat stadium, so polis tolong jaga lalu lintas,,,,dari kome duk tutup, buat roadblock sana sini...apa ke jadahnya....klu ada pesta macam tarian, citrawarna, sambutan or le tour, tahu pulak tutup jalan.., jaga lalu lintas...kenapa?...sebab sebab sebab..lu pikir sendiri....

Pastu, yang nk wat perhimpunan tu pulak..aiya...wat rilex dah lah...ni lagi polis ketatkan kawalan, lagi byk cerita...adushhhhhh..tu yg duk dlm penjara kena tangkap, sapa nk tolong lepaskan?...kesian anak bini or laki pada yang kena tangkap tu...

Pastu yang duk jumpa mercun, parang dan bagai...aiyaa....logikkah perombak meninggalkan kesan di bank sebelum merompak..? agak2 lah nk reka cerita pun.....aduyai...jap g jumpa kapal selam pulak dalam sungai tepi sogo tu hah...

ni pandangan saja..tak sokong sesiapa...tak kata kat sesiapa....

2 comments:

ct N honey said...

tak berani nak komenlah,kita tgklah apa kesudahannya hari ini.klik juga HB kat sini

SueZ said...

Tu lh,tgk aja kesudahan..hrp2 utk 9 hb ajer.