.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, July 27, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby


Join this contest pengaruh dari Jue

So, sapa2 nk hadiah dari Moscow, jom join giveway dari blog miszlullaby.com OK....

SYARAT-SYARAT:

1)Buat satu entry bertajuk " Giveaway from Moscow by Miszlullaby" -- sudah

2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar. - sudah
3)Be my FOLLOWER. - sudah (2005 - suriani)

4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang. - sudah

5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err...janganla just tulis "saye tag sume orang dalam blog ni", coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe) - sudah
a ) kakyong.com
b) cthoney
c) nurhafizahpija
d) mamiuyun
e) pinkymomma

6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah - sudah

3 comments:

kakyong said...

suez,
kakyong dah join GA ni awal2 lagi... thanks for inviting... ingat juga kat kakyong yer... ;)

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

ifwat said...

wow, moscow.. ganaih2 depa buat GA la ni..

Nurhafizah Mohd Noor said...

thx tag =]