.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, July 24, 2011

Blog " inianwarhadi" Blogger of the Year..Wwwow Award!!!

Tahniah You......

Walaupun dah tamat beberapa hari yang lalau...yer ker? or minggu ni..entah...baru berkesempatan nak mengupdatekan diri disini...teruatamya pasal Winner Blogger of The Year by Wwwow Award ni...
Bagi yang dah tau..best jugak blog dia...tulisan Mat Saleh u'olllssss...cayalah...macam blogger international..memang patut lah menang coz not only Malay can vote, not only Malaysian people can vote, all of the world can vote because they know what is your blog quality..ececeh..cakap orang putih plak cik kiah ni...ok..tanpa bebel banyak ...jom terjah blog dia...Untuk pengetahuan, dia menang 3 award sekaligus kat Wwwow Award ni.

Pertama : Blogger of the Year
Kedua : Must Follow Personality
Ketiga : Video of the Year

Gempakkkk r.. Jom terjah blog anak kelahiran Kelantan, tapi duk Kedah and pernah besaq di New Zealand ni 

No comments: