.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, July 12, 2011

Opsss..terserempak dengan blog LUCAH!!!!


Semalam punyer cerita ni...xsempat nak update...huuhuhuhu..baru kutahu rupanya, ada jugak blog yang memaparkan kisah lucah....aduyai..ku ingat blog cuma untuk berkenalan, bincang isu semasa or hanya catatan peribadi, atau gossip...rupa2nya...TIDAK....
LUCAH nyer pun ada....
Geli geleman aku baca....memang bahasa strait to the piont lah...yang best, blogger tu siap maklum if u all ada nak syer cerita LUCAH..boleh lah email kat dia...pastu siap promote dia nyer FB...aduyai....
Inilah dipanggil blogging tanpa sempadan...
tapi rasanya itu cam blog dari Indonesia..sebab bahasa dia lain sikit....

sepatutnya dia kena letak yang warning tu...18SX NO Entry

note : aku tak sengaja.....bukan ku mahu baca....

3 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

tak pernah jumpa pulak...geli nyer...

Alin Hassan said...

kalo kak suez share link dia confirm ramai org hit. hehehe

SueZ said...

Mau kah?sy blh jer bg hihihi..mak lum r,blog vcam ni senang nk igt web dia..huhuhu