.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, July 17, 2011

Sticky : Jom..main2 klik HB

As-salam and Hai semua...
Tetiba rasa nak wat satu program, you klik I, I klik U...
Xfaham...?

Ok, hampir semua orang ada iklan HB..dan seperti kita maklum, satu genuine kli dapat 4sen,
Klu 10 orang dan $0.40..even sikit, klu ramai2 pakat tolong? mesti banyak betul tak??
so, saya buka ini program untuk seminggu...tutup :  17hb July..



So semua yang ada list, mesti klik HB kawan2 seperti di di tunjuk kat atas...ok.
Bagi yang belum ada Hb..baca toturial HB disini : tutorial HB
So apa lagi, tinggal kan link dibawah, dan kita start tolong kawan kita jana income ok..

Thank you,
Su

15 comments:

SueZ said...

link saya : http://suezdairy.blogspot.com

jom join...untuk yang nak tambah duit aja lah..

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

xpandai buat mnda ni :D

meh sini
http://www.my-shopping2u.com/2011/07/blogger-yang-sporting-siri-satu.html

kakyong said...

Suez,

dah klik2.. jer bear in mind.. tiap kali kakyong singgah, maknanya kakyong klik lah tu.. ;)

puanbee said...

hehe baik klik churp2 ke.. lagi byk tau dapat nk2 org rajin mcm awak ni

SueZ said...

hihihi..churp2 un best kan...

ct N honey said...

ct klik juga ni

SueZ said...

tq siti

Firdnurjue said...

Jue da click k..:-)

makdara TERdiva said...

aritu ada HB ni..tp x reti nak guna.. trus buang iklan tu..
haha!

myhatiku said...

menarik!:) join..he

http://myhatiku.blogspot.com/

SueZ said...

Ok.

SueZ said...

Ok.

SueZ said...

Ok.

SueZ said...

Ok.

_iezrah! said...

Salam... sy da click untuk anda... klik saya punya jugak boleh x? heee