.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, July 28, 2011

separuh masa pertama Malaysia VS Singapura!!!!

Mmmm apa sudah jadi?nampak gaya pemain Malaysia still malas,xder passion nak menang..separuh masa still 0,dah lah kita nk sekurang2 nya 2 gol sebab nak cover kekalahan akibat kemalasan si Sharbini tu,dan ketidak prihatinan Coach yang duk maintain keeper yg entah apa2 masa kat SIngapore.

ulasan aku - game ni ibarat Singapore lwn Apek and Safi Sali jer..yg lain tu pokok hiasan jer,nk2 si Ismail faruki tu..bengong..main lah sungguh klu nak g ke game Piala Dunia cik abg ooiiii.

Go Apek go Safi Salie

1 comment:

ade2mama said...

aah..maen nth pape..kbtulan aku tgk kt asrama..duk blk tb..dowg2 plyer m'sia ny hehehe..maen nth pape..sia2 jew lyn dgn lvrpool dgn arsnal arini..sme jgk maen nye..baek tgk epl kew la liga kew..n lain2..hahah n laen2 tu..skema glew heheh