.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, July 14, 2011

KEDAI MAKAN..kerusi MANGKUK TANDAS!!!

Nampak tak?..aku snap dr kedai sebelah coz aku makan kedai sebelah dia...

 Siap set ok..meja ada sinki...singki petak tu..tapi kreatif sebab sinki tu dia letak bunga and cover sinki ngan kaca , so jadi meja...sorry lah nak snap gambar meja malu plak..

Dulu baca kat internet aja, rupa2 nya ada betul kedai cam ni kat Malaysia...

apa2 pun...walau mangkuk tandas..dia cantik...

3 comments:

Firdnurjue said...

tapi kan cam tak selera jeak nak mam..design mangkuk tndas..duk terbygkan tuutttttttttttt jeakla..huk3

ct N honey said...

agak2 ramai x pelanggan dia?

SueZ said...

Jue, entah lah..klu kita mesti terbayang nk uk ukkkkk...

honey : ramai jugak tp C lah...sbb tu I nk snap gambar meja makan yg unik tu cam malu sikit..meja dia pn unik, sinki pastu cover ngan glass atas...so dia letak perhiasan like small flower kt dlaam sinki...