.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, July 12, 2011

Malu rasa bila....

Mesti tertanya2 kenapa aku duk tulis camni..ya lah,bukan apa..rasa sedih dengan kaum hawa ni..even bertudung tapi tak menjaga kecantikkan x guna jugak..kecantikkan yang Allah bg,simpan lh utk suami or muhrim kita..tak yah r duk tonggek sana sini..lentok2..
Yang itu masing2 pikir lh..rs sedih jer bila ank pun di didik jadi model,penyanyi dan lain2..adushhh apa nk buat. Apa pun tak boleh bak kata jambu..
Yang pandai, lg best sound org suh p blk belajar balik tp diri sendiri tak sedar..bila sakit pandai igt Tuhan..bila duk posing2 dpn kamera x der igt Tuhan..si XXXXXX pun sama. .Sanggup tgk PASANGAN terlentok2 dpn kamera..

Maaf lah klu ada yg terasa cuma.sbg wanita yg dh kahwin..aku rasa tumpang malu..

No comments: